Yonca Gıda Anuga Fuarı’na Katıldı

Gıda sektöründe dünya çapında lider fuarı Anuga Köln 9-13 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlendi. İki yılda bir düzenlenen fuar, dünyanın en büyük 5. fuar merkezine sahip Köln Messe tarafından organize edilmektedir. Yonca Gıda, uluslararası yiyecek ve içecek fuarı olan ANUGA’ ya 20 yılı aşkın süredir olduğu gibi bu sene de katıldı. 98 ülkeden 4600 katılımcıyı, 169 ülkeden 70.000’den fazla ziyaretçiyle buluşturan organizasyon yüksek Covid-19 önlemleri kapsamında gerçekleştirildi. Almanya’da gerçekleştirilen ve 3 gün süren fuarda; Yonca Gıda İhracat Departmanı tam kadro olarak stantta yerlerini aldı. Yonca Gıda İhracat Direktörü Özcan Turhan: “Anuga Köln, sınırlar ötesi anlaşmalar, yeni pazarlar, en gelişmiş yöntemler ve potansiyel müşteriler için dünyanın en önemli ve en büyük gıda fuarıdır. Bağlantılı 11 ayrı ticaret alanını tek merkezde buluşturan fuarda; dondurulmuş gıda, taze gıda, et ürünleri, mandıra, konserve, ekmek ve pastane ürünleri, sıcak ve soğuk içecek, organik ürünler ve gıda ekipmanları sergilenmiştir.”dedi.

İhracat Satış Yöneticisi Onur Cantürk: “Yonca Gıda olarak standımıza gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Hem mevcut müşterilerimizle hem de potansiyel yeni müşterilerimizle çok ciddi ve başarılı görüşmelerimiz olmuştur.”dedi.

Fuarda, yenilenen web sayfası www.yonca.com.tr ve yenilenen ambalajlarının lansmanını yapan Yonca Gıda, 25 yılı aşkın süredir çalıştığı müşterilerini standında ağırlamanın mutluluğunu yaşadı. Bu geniş müşteri kitlesi sayesinde Asya’dan Avrupa’ya, Afrika’dan Amerika’ya uzanan geniş ağı ile her türlü tüketiciyi benzersiz lezzetleriyle aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor.