2017 ANUGA’ da en önde Yonca Gıda!

2017 ANUGA yiyecek ve içecek uluslararası fuarını başarıyla tamamladık. Fuar, Almanya’nın Köln kentinde 7-11 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşti. 107 ülkeden toplam 7 bin 405 şirketin katıldığı fuarda en çok katılımcısı olan ilk beş ülkeden biri Türkiye oldu. İtalya 853, Almanya 716, İspanya 546, Çin 543 ve ülkemiz 298 katılımcı ile temsil edildi.

1000’den fazla çalışanımız ile Türkiye ekonomisinin ve Ege Bölgesi’nde istihdamın önemli paydaşlarından Yonca Gıda olarak, 2003’ den beri bağımsız olarak katıldığımız fuarda değişen ve gelişen anlayışımızı gözler önüne sunduk.

Yonca Gıda Yönetim Kurulu Başkanı’mız Dr. Sait Cemal Türek; yemeklik yağlar, közlenmiş ürünler, turşular, konserve sebze-meyve, domates salçası ve domates ürünleri, ketçap-mayonez ve soslar ile süt ürünlerine kadar uzanan sürekli genişlettiğimiz ve yatırım yaptığımız ürün gamımız ile tüm sektörlerden Türkiye’nin en büyük ilk 500 Sanayi Kuruluşu (ISO 500) Listesi’nde ilk 250 şirket arasında kalmayı gelenekselleştirerek kendimizi geliştirmemizde, güçlü insan kaynağımızın, büyük fuarlar sonrasındaki müşteri takibimizin ve çapraz pazarlama stratejilerimizin payının büyük olduğunu hatırlattı. Konuşmasının sonunda genç girişimcilere, fuarlarda yüksek konsantrasyon, hedef pazar, hedef müşteri ve hedef ürünler konularını ön planda tutmalarını tavsiye etti.

Fuar ardından yöneticilerimizden Dünya’nın önde gelen markalarıyla işbirliklerimizi ilerleterek yeni projelerin başlangıcı için anlaşmaların tamamlandığı ve Avrupa’nın önde gelen gıda ithalatçılarıyla önemli kontratlara imza attığımız yönünde geri bildirimleri ülkemiz, bölgemiz ve şirketimiz adına da heyecan uyandırıcı gelişmeler olarak öne çıktı.